سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...
درباره ما

یاران شتاب کنید...گویند قافله­ ای در راه است که گنهکاران را در آن راهی نیست، آری گنهکاران را راهی نیست، اما پشیمانان را می­ پذیرند. (شهید سید مرتضی آوینی)
لینک های ویژه
پیوندهای روزانه
دیگر امکانات
مطالب اخیر وبگاه

حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان

معرفی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان
دانشجو ، عنصری است نخبه ، شاداب ، فعال ، خلاق و نقش آفرین ؛ با توانایی ایجاد حرکت و بالندگی در جامعه که اگر زمینه و بستر مناسب آموزشی ، پژوهشی و تربیتی برای او فراهم شود، بدون شک از تأثیر گذاری مضاعفی بر خوردار خواهد شد.نظام آموزشی دانشگاهی ما بدلیل تمرکز بر رشد علمی و کم توجهی به مسائل زیربنایی معرفتی وتربیتی ، نتوانسته نیازهای دانشجویان را درحوزه های پیش گفته برآورده سازد از این رو دانشجویان در پی یافتن محلی برای جبران این خلأ هستند.
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به عنوان مرجع رسمی تربیت دینی دانشگاهیان ، در پاسخ به این نیاز ، حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان را در سال 1377 بنیان نهاد تا علاقمندان دانشگاهی بتوانند نیازهای خود را در حوزه های معرفت شناسی ، هستی شناسی ، انسان شناسی با رویکرد دینی مبتنی بر قرآن و معارف مکتب اهل البیت علیهم السلام برآورده سازند .
حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بر آن است که علاوه بر ایجاد محیطی علمی و پژوهشی ، فضایی سرشار از ایمان ، اخلاص ، نشاط و پویایی را به وجود آورد تا زمینه حرکت به سوی تعالی و تکامل و بالندگی فراهم شود .
در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ، علاوه بر ارائه دروس اخلاق توسط استادان متخلق ، دین پژوهان گرامی در 6 ترم تحصیلی ، در مجموع 66 واحد درسی را با عناوینی چون کلام اسلامی و اعتقادات با رویکرد جدید کلامی ، فقه و احکام اسلامی ، معارف قرآن ، جریان شناسی فکری ، فرهنگی ، سیاسی ، تاریخ اسلام و سیره معصومین علیهم السلام ، آشنایی با فلسفه اسلامی ، عرفان اسلامی و مکاتب غرب می گذرانند و در کنار آنها با دروس پایه برای ورود به معارف مکتب اهل البیت علیهم السلام مانند صرف ، نحو ، منطق ، اصول فقه آشنا می شوند .
انجام فعالیت های پژوهشی ، برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی طرح تدبر در قرآن ، برگزاری مراسم معنوی و روضه سید الشهداء علیه السلام از برنامه های دیگر این حوزه می باشد.

اصول فعالیت حوزه

1.جذب نخبگان: انتخاب دانشجویان با استعداد از نظر اخلاقی و علمی، اصلی ترین ملاک پذیرش دین پژوهان در این مرکز  است. تلاش بر این است که فضای معنوی و دینی، توأم با نشاط علمی باشد.
2.آموزش دین بر اساس تعالیم مکتب اهل بیت علیم السلام در حد کارشناسی و آشنایی عمیق؛ که دین پژوهان این مرکز بتوانند در برابر شبهات و فتنه‌ها مصون بمانند.
3.تقویت ایمان و غیرت دینی: رشد اخلاق اسلامی و تهذیب نفس از راههایی مانند ایجاد فضای سالم اعتقــادی، اخـــلاقی، ارائــه آمـوزه‌هـا و الگـوهای علمی.
4.اصلاح و ارتقاء مستمرّ و توسعه برنامه‌ها و محتوای آموزشی ‌، پژوهش محـور کــردن آمـوزش‌ها، کارآمد کردن برنامه‌ها و دروس ، تأسیس دوره های آموزشی جدید در راستای اهداف و بر اساس نیاز سنجی از جامعه.
5.تقدم کیفیّت برکـمـیّت بـرون داده‌ها: تـنظـیم و تقویت مستمر ارتباط با سایر مراکز علمی، به ویژه مراکز هم سو.

حوزه مشهد
جهت اطلاعات بیشتر و مشاهده ی مراکز این حوزه اینجا کلیک کنید.




نویسنده پناه قرآن در یکشنبه 90/11/2 | نظر

طراحی و کدنویسی قالب : -

Web Template By : Samentheme.ir

آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
برچسب‌ها
طراح قالب
ثامن تم